Integritetspolicy

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://rogerwesterberg.com

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Kontaktformulär

För att formuläret ska fungera så sparas din e-postadress tillfälligt i databasen på rogerwesterberg.com som därefter skapar ett e-postmeddelande som skickas till

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Google analytics

Vi använder Google analytics för att se hur du och andra använder webbplatsen för att kunna optimera den för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Datan som samlas in är såklart anonym.

Vilka rättigheter du har över dina data

Du kan begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Kontaktinformation