Webbdesign

En webbplats kan stärka ditt varumärke på nätet

Din webbplats är en plattform där du i motsats till sociala medier helt fritt kan utforma din identitet med layout, form, färg och teckensnitt samt bilder och video. Det är också där all viktig information bör finnas och vara uppdaterad. En webbplats är inget alternativ till sociala medier lika lite som sociala medier är ett alternativ till en webbplats, styrkan finns i kombinationen.

Jag bygger webbplatser i WordPress, antingen från grunden eller genom att anpassa befintliga teman beroende på vad ni behöver.

Webbplatserna är såklart anpassade för att fungera i olika upplösningar på såväl mobiler som surfplattor och datorer med stora skärmar.

Jag har jobbat med Adobes programvaror i många år och använder bl.a. Photoshop, Illustrator, Indesign, XD och Dreamweaver för layout och webbdesign.

Design & layout

Jag designar och gör layout till affischer, programblad, flyers, omslag, kataloger m.m. När jag jag gör en affisch så gör jag den i olika format, för tryck, Facebook, Instagram och webb. Vill man ha något annat format eller storlek så går det såklart också bra.